Fresh Case GGzE

 

GGzE; een inspirerende community voor mentale kracht

 

Op 24 maart organiseren we samen met GGzE een Fresh Case over innovatie en organisatietransformatie. Hoe kom je met elkaar vanuit een creatief proces tot een next level om vervolgens aan de slag te gaan vanuit een  gezamenlijk gecreëerd verlangen? Waarbij het ook gaat over het realiseren van dat verlangen en wat dat betekent voor een organisatie.

________________________________________________________

GGzE neemt je mee in de nieuwe visie die in samenwerking met Fresh Forward tot stand is gekomen. Fresh Forward beeld van de grote maatschappelijke trends en ontwikkelingen en maakt daarmee de noodzaak van verandering in de zorg voelbaar.

GGzE laat zien hoe je hier op verrassende en ondernemende wijze, door bijvoorbeeld het aangaan van partnerships, op in kunt springen en je organisatie ‘future-proof’ kunt maken.

GGzE heeft dit onder anderen vertaald door het aanwijzen van 7 groeigebieden waarlangs de organisatie, cliënten en medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Deze zijn: Ondernemen, Wonen & Leven, Eten & Puur genieten, Werken & Leren, Fysiek sterk & fit, Menslievende psychiatrische zorg en Mentaliteit van Welkom.

______________________________________________________

Het programma

15.00 – 15.15: Welkom in het Ketelhuis

15.15 – 16.30: De weg naar een community van mentale kracht. De veranderende wereld – presentatie door Carlo van Kessel, Partner & Chief Connection Officer Fresh Forward In de praktijk –presentatie door Marie-Louise Vossen, lid van Raad van Bestuur GGzE

16.30 – 17.45: Ervaar de community in de praktijk, In groepjes langs een van de zeven groeigebieden, zoals  bijvoorbeeld de Bed & Breakfast, de Tuinderij, de Bewegingstuin

17.45 – 18.00: Presentatie GroeiRijk – door Marie Louise Vossen en Toon Walravens (ervaringsdeskundige GGzE). Een broedplaats voor persoonlijke groei en ontwikkeling voor cliënten, medewerkers en naasten

18.00 – 19.00: Borrel en buffet. Moment voor verder contact en verdieping met de kwartiermakers per groeigebied De middag zal plaatsvinden op het landgoed van GGzE in Eindhoven.

______________________________________________________

Er zijn beperkte plekken beschikbaar, als je er bij zou willen zijn neem dan contact met ons op contact.